Турчинов назвав «рабами» тих, що проголосували за «проросійські» партії

Читать на русском
На думку екссекретаря РНБО, 20 відсотків українців віддали свої голоси за партії, які уособлюють реванш і повернення до Росії.

На думку екссекретаря РНБО Олександра Турчинова, 20% українців віддали свої голоси за партії, які «уособлюють реванш і повернення до Росії», і тому є «рабами».

Про це він написав у своєму блозі, пише «Слово і Діло».

«Що вражає - це результат ОПЗЖ і ще кількох проросійських проектів, які не подолали прохідний бар'єр. Близько 20% українців віддали свої голоси за ці політичні сили, які мають різні назви, але уособлюють реванш і повернення до Росії. Це перші вибори, коли проросійські антиукраїнські сили отримали таку велику кількість голосів після лютого 2014 року», - написав Олександр Турчинов.

«На превеликий жаль, це є свідченням того, що значна частина наших співгромадян готова обміняти свободу і відповідальність на сите і затишне рабство. Їх не навчила історія нашої країни і всього людства, ситого і затишного рабства не буває. Раби завжди в нужді, биті і приречені на знищення. Мойсей водив свій народ 40 років по пустелі, поки не помер останній, хто готовий обміняти свободу на рабську частку. Скільки ж потрібно років нашій країні?» - пише Турчинов.

Раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія опрацювала понад 80% електронних протоколів. Слуга народу продовжує зміцнювати лідерські позиції, Євросолідарність і Голос втрачають голоси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: