У Луганській області заявили про перешкоджання у встановленні результатів виборів

Читать на русском
У Луганській області до поліції Сєвєродонецька надійшла заява від кандидата у народні депутати, який повідомив про спробу сфальсифікувати результати виборів у Верховну раду.

У Луганській області до поліції Сєвєродонецька надійшла заява від кандидата у народні депутати, який повідомив про спробу сфальсифікувати результати виборів у Верховну раду.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

Зокрема, поліція отримала повідомлення про порушення законодавства про вибори народних депутатів України на 106 виборчому окрузі.

«За словами заявника до окружної виборчої комісії надійшли скарги на дії членів дільничних виборчих комісій з вимогою перерахунку голосів. На думку заявника ці скарги безпідставні та не відповідають дійсності і подані з метою фальсифікації результатів волевиявлення», - зазначили в МВС.

Факт внесено поліцією до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 157 КК України (Перешкоджання здійсненню виборчого права). На місці події працюють оперативники.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ України перекинуло резерви груп спецпризначення Національної поліції зі складу сил авіапідтримки для стабілізації ситуації після виборів у Покровську Донецької області. Тут почалися протести після підрахунку голосів.

Згодом стало відомо, що у Покровську Донецької області відновила свою роботу комісія одномандатного виборчого округу №50, де вдень 23 липня відбувалися сутички. Протести розпочалися після того, як спостерігачі на дільниці виявили розбіжності у підрахунках в протоколах комісій.

Як відомо, ЦВК опрацювала 98,95% електронних протоколів.

Також «Слово і Діло» підбило підсумки виборів у фактах і цифрах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: