Результати виборів на одній дільниці Закарпаття визнали недійсними

Читать на русском
За словами члена ОВК Івана Деяка, члени дільничної виборчої комісії самі визнали голосування по одномандатному округу на своїй ділянці недійсним і склали відповідний акт.

Результати голосування на парламентських виборах по мажоритарному округу на виборчій дільниці №210489, яка знаходиться в селищі Солотвино Тячівського району визнали недійсним.

Про це повідомляє ГО «Опора», пише «Слово і Діло».

Вибори до Ради: чого чекати українцям від нового парламентуПартія Слуга народу набирає понад 43 відсотки голосів і набирає достатньо голосів за мажоритарними округами для монокоаліції.

За інформацією з Окружної виборчої комісії №72, на цій дільниці в день виборів бюлетені отримали 250 осіб, а 61 виборець, який міняв місце голосування без зміни виборчої адреси, отримав бюлетень для голосування по одномандатному виборчому округу. Таким чином, 61 виборець, який міг голосувати тільки за партійні списки, отримав бюлетені за кандидатів-мажоритарників.

За словами члена ОВК Івана Деяка, члени дільничної виборчої комісії самі визнали голосування по одномандатному округу на своїй ділянці недійсним і склали відповідний акт.

«На жаль, не завжди члени ДВК повністю компетентні і знають, кому і який бюлетень можна видавати і на основі якого документа», - констатує координатор Громадянської мережі «Опора» в Закарпатській області Ярослав Гулан.

Нагадаємо, в США на виборах до ВР перемогла партія Порошенка.

Також відзначимо, в Канаді оцінили парламентські вибори в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: