Держдеп США привітав Україну з проведенням мирних демократичних виборів

Читать на русском
Сполучені Штати Америки вітають Україну з проведенням демократичних парламентських виборів та запевняють у співпраці із новою владою.

Сполучені Штати Америки вітають Україну з проведенням демократичних парламентських виборів та запевняють у співпраці із новою владою.

Як пише «Слово і Діло», на цьому у відповідній заяві наголосив Держдепартамент США, інформує прес-служба посольства України у Штатах.

Вибори до Ради: чого чекати українцям від нового парламентуПартія Слуга народу набирає понад 43 відсотки голосів і набирає достатньо голосів за мажоритарними округами для монокоаліції.

Як вказано у заяві, Державний департамент вітає з «мирними парламентськими виборами, які дали чіткий результат і підкреслили прихильність українців до демократичних ідеалів».

Ми працюватимемо з новою владою в Україні і українським народом на шляху реформ, які є критично важливими для забезпечення успіху країни. Сполучені Штати засвідчують свою непохитну підтримку Україні в умовах російської агресії», - зазначили у прес-службі.

Держдеп також підкреслив, що США «будуть продовжувати стояти пліч-опліч з народом України у побудові сильної, успішної, демократичної та безпечної держави в її міжнародно визнаних кордонах».

Нагадаємо, ЦВК опрацювала 98,95% електронних протоколів.

Також «Слово і Діло» підбило підсумки виборів у фактах і цифрах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: