Кабмін запропонував нові санкції проти Росії

Читать на русском
Уряд пропонує РНБО запровадити санкції проти компаній, причетних до будівництва газопроводу Краснодарський Край - Крим і незаконний видобуток вуглеводнів на окупованих українських родовищах.

Уряд пропонує РНБО запровадити санкції проти компаній, причетних до будівництва газопроводу Краснодарський Край - Крим і незаконний видобуток вуглеводнів на окупованих українських родовищах.

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб в середу, 24 липня, пише «Слово і Діло».

«Таким чином, до списку санкцій потрапили 18 юридичних осіб, зареєстрованих на території Російської Федерації, і ще 6 - зареєстрованих на території тимчасово окупованого Криму», - сказано в повідомленні.

Також до списку потрапили підприємства, які залучені до постачання матеріалів, обладнання та послуг заводу оборонно-промислового комплексу РФ «Фіолент», який розташований в Криму.

Серед них підприємства, зареєстровані на території Росії, Китаю, Туреччини та Боснії і Герцеговини.

Відзначається, що введення санкцій щодо підприємств, задіяних в процесі будівництва магістрального газопроводу і причетних до незаконного видобутку вуглеводнів на захоплених українських родовищах, створить грунт для подальших дій із метою обмеження або припинення їхніх економічних відносин з країнами ЄС та США.

Нагадаємо, нова голова ЄК закликала зберігати санкції проти Росії.

Також відзначимо, суд Євросоюзу анулював санкції проти Януковича і його оточення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: