Через отруєння в Рівненській області ушпиталили 60 осіб

Читать на русском
Кількість постраждалих через отруєння в Рівненській області зросла до 64 осіб. З них у лікарні 14 дітей.

Кількість постраждалих через отруєння в Рівненській області зросла до 64 осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У МОЗ розповіли, чим отруїлися діти в таборі в Одеській областіПричиною масового отруєння дітей у таборі Медик-2 на Одещині став збудник шигельозу (дизентерії), який знайшли у їжі.

До лікарень з ознаками харчового отруєння госпіталізовано 64 особи (з них 14 дітей), які перебували на весіллі в кафе «Гурман» у смт Мізоч.

До цього повідомлялося про 52 хворих.

«Станом на 7 год. 18 липня у лікувальних закладах перебуває 52 особи (з них 13 дітей). Проводиться комплекс протиепідемічних заходів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, медики повідомили, що причиною масового отруєння в дитячому санаторії «Медик-2» в Білгород-Дністровському районі було порушення санітарного стану та вимог до готування їжі.

12 липня стало відомо, що у ДП «Оздоровчо-спортивний табір «Медик – 2» у смт. Сергіївка на Одещині масово отруїлись діти, медики діагностували у хворих гострий гастроентероколіт.

Табір, в якому діти перебували на відпочинку, є дочірнім підприємством Державного університету медицини і фармації ім. Ніколая Тестеміцану (м. Кишинів, Молдова).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: