Отруєння під Одесою: в лікарнях 32 особи

Читать на русском
Станом на 7:00 суботи, 13 липня, в лікувальних установах Білгород-Дністровського району Одеської області після отруєння знаходиться 32 особи, з них 30 дітей.

Станом на 7:00 суботи, 13 липня, в лікувальних установах Білгород-Дністровського району Одеської області після отруєння знаходиться 32 особи, з них 30 дітей.

Проводиться комплекс протиепідемічних заходів, повідомили в обласному управлінні ДСНС, пише «Слово і Діло».

У відомстві нагадали, що 11-12 липня до медичних установ Білгород-Дністровського району з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 56 осіб, із них 53 дитини (2002-2010 р.н.), які відпочивали в санаторії «Медик-2» в смт. Сергіївка Білгород-Дністровського району.

За даними Центру громадського здоров'я МОЗ України, серед 244 відпочиваючих та персоналу в дитячому оздоровчо-спортивному таборі «Медик-2» (смт Сергіївка, Білгород-Дністровський район Одеської області) було спочатку госпіталізовані до районних лікарень з попереднім діагнозом харчової токсикоінфекції 52 особи, в тому числі 50 дітей.

Місцеві медики повідомили, що все необхідне для лікування постраждалих є, а в самому таборі працює «швидка» і інфекціоніст з метою активного виявлення хворих. Перебіг захворювання у всіх госпіталізованих - середньої тяжкості.

Також в Центрі додали, що постраждалі діти прибули на відпочинок 9-11 липня з Київської, Чернігівської та Харківської областей.

За фактом отруєння людей, які відпочивали в санаторії в Одеській області, відкрили кримінальне провадження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: