Отруєння на Луганщині: кількість постраждалих збільшилася

Читать на русском
Кількість шпиталізованих, які відпочивали на пляжі Малібу та купалися в озері Пісочне у Рубіжному на Луганщині, зросла до 38 осіб.
Ілюстративне фото.

Кількість шпипіталізованих, які відпочивали на пляжі Малібу та купалися в озері Пісочне у Рубіжному на Луганщині, зросла до 38 осіб.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Супрун розповіла, що робити при отруєнні дітей побутовою хімієюУ лікарні дитині проведуть ендоскопію для оцінки пошкоджень слизової шлунково-кишкового тракту і визначення подальшої тактики лікування.

«20 червня до Рубіжанської міської лікарні з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт додатково госпіталізовано 11 осіб. Всього залишаються госпіталізованими 38 осіб (з них 31 дитина)», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про 22 госпіталізованих.

Нагадаємо, поліція розслідує масове отруєння дітей після купання на пляжі Малібу у місті Рубіжне Луганської області.

«Відкрите кримінальне провадження за ст. 242 Кримінального кодексу України – порушення правил охорони вод, але наразі слідство з прокуратурою вирішує питання щодо перекваліфікації цього провадження на ст. 325 КК України – порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням», - повідомили у поліції.

Усі госпіталізовані з кишковою інфекцією тим чи іншим чином пов’язують своє захворювання з купанням на пляжі Малібу в озері Пісочне, тому був зроблений забір води в цьому озері та направлений на дослідження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: