Вбивство хлопчика в Переяслав-Хмельницькому: другого підозрюваного відправили під арешт

Читать на русском
Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід старшому сержанту Володимиру Петрівцю, якого підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому.

Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід старшому сержанту Володимиру Петрівцю, якого підозрюють у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому.

Як повідомляє «Слово і Діло», Приходько буде перебувати під вартою 60 днів.

У ГПУ відреагували на вбивство поліцейськими хлопчика під Києвом3 червня дитина померла. Біля будівлі МВС в Києві ввечері почалася акція з вимогою справедливого розслідування вбивства хлопчика.

Раніше суд заарештував на два місяці без внесення застави лейтенанта Івана Приходька, якого також підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика.

Двом затриманим поліцейським запобіжний захід обирали окремо.

Прокурори стверджують, що постріли, які привели до смерті хлопчика, здійснив саме лейтенант Іван Приходько.

Нагадаємо, 31 травня в Київській області 5-річний хлопчик потрапив до реанімації з вогнепальним пораненням голови. Дитина знаходилася у вкрай важкому стані.

3 червня 5-річний хлопчик помер в лікарні.

У дитину стріляли поліцейські, які перебували поза службою і були п'яні. За даними поліції, вони «пристрілювали» рушницю у дворі і куля випадково потрапила в сусідній двір.

Бабуся пораненого хлопчика повідомила, що поліцейські визнають провину, але вони були такі п'яні, що не знають, хто саме поранив дитину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: