НАБУ викликало на допит Гладковського-молодшого

Читать на русском
Антикорупційні правоохоронні органи надіслали повістки, якими викликали на допит сина колишнього першого заступника секретаря РНБО.
Андрій Рогоза, Віталій Жуков і Ігор Гладковськийфото: Bihus.info

Національне антикорупційне бюро крім колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олега Гладковського викликало на допит його сина Ігоря, а також Віталія Жукова і Андрію Рогозу.

Про це журналісту «Слова і Діла» повідомили джерела в правоохоронних органах.

Як відомо, за даними журналістів Bihus.info, син Гладковського Ігор разом із Жуковим та Рогозою через фірми-«прокладки» поставляли оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними в два-чотири рази цінами. Однією з таких схем була поставка прицілів держпідприємству ХБТЗ, яка насправді не відбулася, оскільки ці приціли були на балансі Міністерства оборони. Гроші за цю нібито поставку прицілів отримала фірма «Оптимумспецдеталь», яка пов'язана з Жуковим, Рогозою і Гладковським-молодшим.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про підозру екс-директору Харківського бронетанкового заводу та чинному головному інженеру заводу у справі можливої корупції. Нещодавно їм обрали запобіжні заходи.

Раніше детективи проводили обшуки за місцем проживання Гладковських, Жукова, Рогози та інших фігурантів журналістського розслідування Bihus.info.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: