НАБУ повідомило про підозру керівнику структурного підрозділу ЗСУ

Читать на русском
Керівнику структурного підрозділу української армії повідомили про підозру у нанесенні збитків на суму понад мільйон гривень.

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру керівнику структурного підрозділу Збройних сил України у Львівській області Будинкоуправління №1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини (КЕЧ) району Олегу Щудлюку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП 15 липня повідомили про підозру керівнику структурного підрозділу Збройних Сил України у Львівській області, яке перебуває у сфері управління Міністерства оборони України. Йдеться про керівника Будинкоуправління №1 Яворівської КЕЧ району. Його слідство вважає причетним до завдання шкоди державним інтересам у розмірі 1,18 млн грн», – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, Щудлюк упродовж квітня-жовтня 2014 року складав та видавав акти здачі-приймання послуг з оренди газових котелень у приватного підприємства, тоді як насправді такі послуги не надавалися. Як встановили детективи, завдяки цим документам фірма безпідставно отримала 1,18 млн грн, що є сумою завданих збитків.

За даними журналіста «Слова і Діла», йдеться про фірму «Галполітрейд-Постач». Згідно реєстру юридичних осіб, кінцевим бенефіціаром цієї фірми є рідний брат колишнього начальника Яворівської КЕЧ району Федора Савицького Андрій.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру заступнику голови Укрдержархіву Ігорю Бондарчуку. Також детективи повідомили про підозру міністру енергетики Ігорю Насалику.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: