ЦВК дозволила надрукувати бюлетені на полярній станції

Читать на русском
ЦВК дозволила спеціальній виборчій дільниці, що розташована на українській полярній станції, роздрукувати бюлетені для позачергових виборів до Ради.

Центральна виборча комісія (ЦВК) дозволила спеціальній виборчій дільниці №801052, що розташована на українській полярній станції, роздрукувати бюлетені для позачергових виборів до Ради.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ЦВК у Facebook.

ЦВК опублікувала фото всіх мажоритарниківЦентральна виборча комісія оприлюднила на своєму сайті фото всіх кандидатів у народні депутати, які балотуються в мажоритарних округах.

Як повідомляється, під час засідання у вівторок, 16 липня, Комісія надала дозвіл спеціальній виборчій дільниці №801052 одномандатного виборчого округу №223 виготовити бюлетені для голосування на позачергових виборах народних депутатів.

Так, Центрвиборчком дозволив надрукувати 13 бюлетенів для голосування в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та 13 бюлетенів для голосування в мажоритарному окрузі №223.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія передала дільничним виборчим комісіям закордонних виборчих дільниць бюлетені для голосування на позачергових виборах до Верховної ради. На 102 закордонні виборчі дільниці передали 449 тис. 172 бюлетеня.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: