ЦВК опублікувала фото всіх мажоритарників

Читать на русском
Центральна виборча комісія оприлюднила на своєму сайті фото всіх кандидатів у народні депутати, які балотуються в мажоритарних округах.

Центральна виборча комісія оприлюднила на своєму сайті фото всіх кандидатів у народні депутати, які балотуються в мажоритарних округах.

Як пише «Слово і Діло», на сайті комісії доступні фотографії всіх 3082 претендентів на депутатські мандати, які балотуються у 199 мажоритарних округах.

Парламентські вибори-2019: корисні інструменти для виборцяПарламентські вибори відбудуться 21 липня. Слово і Діло зібрало в одному розділі обіцянки партій і списки кандидатів.

«Оприлюднення ЦВК фото кандидатів-мажоритарників – це справжня революція. Вперше виборець може побачити, хто змагається за його голос, не на дільниці в день голосування, а на екрані свого комп’ютера чи смартфона. Але найголовнішим є те, що тепер ми в змозі ідентифікувати численних техкандидатів та «клонів» відомих кандидатів», - розповіла координаторка руху ЧЕСНО Віта Думанська.

Також у ЦВК додали, що фото кандидатів зі списків теж можуть з’явитися на сайті.

Нагадаємо, 21 липня відбудуться позачергові вибори до ВР.

Для того, щоб швидко зорієнтуватися в обіцянках партій, переглянути списки, зрозуміти, хто з кандидатів-мажоритарників не впорався з обіцянками раніше, «Слово і Діло» зібрало всі дані в одному інтерактивному розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: