Данилюк і Болтон обговорили відновлення території України

Читать на русском
Данилюк під час візиту до Вашингтона провів зустріч із радником президента США з нацбезпеки Джоном Болтоном, міністром енергетики Ріком Перрі та спецпредставником США по Україні Куртом Волкером

Секретар Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) Олександр Данилюк під час візиту до Вашингтона провів зустріч із радником президента США з нацбезпеки Джоном Болтоном, міністром енергетики Ріком Перрі та спецпредставником США по Україні Куртом Волкером і представником у ЄС Гордоном Сонландом.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив на Facebook Данилюк.

У США представили проект резолюції із засудженням повернення РФ до ПАРЄГрупа підтримки України в Конгресі США представила проект двопартійної резолюції Палати представників із засудженням рішення ПАРЄ про відновлення права голосу Росії в організації.

«Формуємо нову повістку дня стратегічного співробітництва України та США. Фото після продуктивних переговорів з моїм візаві Джоном Болтоном, міністром енергетики Ріком Перрі та послами Гордоном Сондлендом і Куртом Волкером», - написав секретар РНБО.

Болтон також прокоментував розмову з Данилюком, заявивши, що йшлося зокрема про мирне відновлення українських територій.

«Сьогодні відбулася чудова дискусія з Олександром Данилюком, секретарем Ради національної безпеки і оборони України, про підтримку США реформ в Україні та мирне відновлення української території», - написав Болтон.

А міністр енергетики США Рік Перрі повідомив у Twitter, що разом із колегами обговорив з Данилюком питання «енергетичної безпеки України при адміністрації Зеленського».

Нагадаємо, Данилюк розповів про своє бачення Стратегії нацбезпеки.

Також він підтвердив, що зацікавлений в посаді прем'єр-міністра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: