Данилюк провів нараду з питань гарантування інформаційної безпеки

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Данилюк у понеділок, 8 липня, за дорученням президента Зеленського провів нараду з питань гарантування інформаційної безпеки.

Секретар РНБО Олександр Данилюк у понеділок, 8 липня, за дорученням президента Зеленського провів нараду з питань гарантування інформаційної безпеки.

Про це повідомляє прес-служба РНБО, пише «Слово і Діло».

Телеміст «Росія 24» та NewsOne: до чого призведе та кому вигідний7 липня ведучий програми Вести недели на каналі Росія 24 Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту Треба поговорити, який запланований на 12 липня й відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOnе.

«За дорученням президента України секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів нараду за участю членів РНБО із питань гарантування інформаційної безпеки. За підсумками наради віддали низку доручень, зокрема Службі безпеки України та Національній поліції України, щодо гарантування національної інформаційної безпеки з неухильним дотриманням свободи слова», – повідомили в РНБО.

Як повідомлялося, телеканал NewsOne, який входить до медіа-групи Віктора Медведчука, і російський державний телеканал мали намір провести 12 липня спільний телемарафон «Треба поговорити», що викликало акції протесту і заяви політиків. Вранці Данилюк закликав політиків «припинити істерику», а президент Зеленський записав з цього приводу відеозвернення, назвавши телеміст дешевим піаром.

Пізніше телеканал заявив про скасування телемосту з Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: