Данилюк підтвердив, що зацікавлений у посаді прем'єр-міністра

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк підтвердив, що зацікавлений у посаді прем'єр-міністра України.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк підтвердив, що зацікавлений у посаді прем'єр-міністра України.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив інтерв'ю ТСН.

Гройсман іде у відставку: топ обіцянок прем'єр-міністраПрем'єр-міністр України Володимир Гройсман станом на 22 травня виконав лише 41% своїх обіцянок.

На питання журналістки, чи цікавить його у перспективі посада голови уряду, Данилюк відповів ствердно.

«Не буду брехати, що мене це не цікавить», – сказав він.

Данилюк заявив також, що у нього із чинним прем’єром Володимиром Гройсманом виникав конфлікт через керівництво ДФС.

«Я сприймав його бажання стати незалежним прем’єр-міністром, але я не сприймав, що через це він йшов на певні поступки. Наприклад, з Державною фіскальною службою. Призначити людину, яка наближена до нього і яка буде працювати корупційно. І коли я намагався його збити – виникав конфлікт», - розказав він.

Нагадаємо, 22 травня президент України Володимир Зеленський призначив ексміністра фінансів Данилюка секретарем Ради національної безпеки і оборони.

У березні 2019 року уряд розділив ДФС на дві структури.

Пізніше того ж місяця Кабмін оголосив конкурс на голів податкової та митної служб.

17 травня ДФС перевели у статус припинення, однак вона продовжуватиме реалізовувати повноваження до створення Державної митної служби та старту роботи вже створеної Державної податкової служби.

25 червня заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов виграв конкурс на посаду голови нової Державної митної служби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: