Бойовики застосували артилерію на донецькому напрямку

Читать на русском
Збройні формування бойовиків застосували артилерію 122-го калібру на донецькому напрямку, постраждалих унаслідок інциденту немає.

Збройні формування бойовиків застосували артилерію 122-го калібру на Донецькому напрямку, постраждалих внаслідок інциденту немає.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, 9 липня, з 7 до 8 ранку бойовики здійснили обстріл населеного пункту Ломакине, що на Донеччині. За даними сил ООС, спостережною групою української сторони СЦКК в ході фото фіксації було встановлено, що супротивник вів вогонь з населеного пункту Саханка застосовуючи при цьому заборонені Мінськими угодами артилерійські системи калібру 122 мм.

Також зазначено, що українські військові виявили пошкодження даху промислового об'єкту в наслідок влучання артилерійського снаряда та зафіксували щонайменше 10 вирв від розриву снарядів. Постраждалих серед мирного населення немає.

Нагадаємо, раніше бойовики із забороненої зброї обстріляли населений пункт Водяне. Один із снарядів знищив житловий будинок.

Як відомо, раніше бойовики із забороненої зброї обстріляли населений пункт Водяне. Один із снарядів знищив житловий будинок.

Нагадаємо, РФ проводить масштабні військові навчання в Криму.

Раніше ВСУ провели танкові навчання поблизу зони ООС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: