Надія Савченко відправиться на Донбас

Читать на русском
Кандидат в депутати Надія Савченко збирається з'їздити в агітаційних тур на окуповані території Донбасу, зокрема в Горлівку.

Кандидат в депутати Надія Савченко збирається з'їздити в агітаційних тур на окуповані території Донбасу, зокрема в Горлівку.

Про це Савченко повідомила в «Новинах Донбасу», пише «Слово і Діло».

Савченко балотується по 51 округу (прифронтовий Зайцеве), однак вважає, що «округ не закінчується Зайцевим, Майоркою, Жованкою, округ продовжується і в Горлівці, і на інших окупованих територіях», тому збирається з'їздити туди в агіттур. Кандидат у депутати пояснює, що вже отримала один пропуск, зараз чекає дозволу від СБУ, який вже якось отримувала в 2016 році.

«Ми замовили всі довідки на трьох кандидатів - Савченко Віру, Проторченко Тетяну (заступник голови партії «Суспільно-політична платформа Надії Савченко») і Надію Савченко, і ми чекаємо 10 днів», - сказала Савченко.

Також Савченко додала, що не розуміє, чому інші кандидати в депутати не отримують такі ж довідки і не їдуть спілкуватися з жителями окупованих територій.

Нагадаємо, що позачергові парламентські вибори в Україні будуть проходити 21 липня. Відповідне рішення було прийнято Президентом України Володимиром Зеленським 21 травня 2019 року.

Раніше Савченко заявила, що КСУ скасував частину статті, за якою її заарештували.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: