У «Слузі народу» озвучили перші кроки щодо Донбасу

Читать на русском
Врегулювання конфлікту на Донбасі буде важким і повільним процесессом, оскільки в цьому зацікавлені не всі політичні сили.

Врегулювання конфлікту на Донбасі буде важким і повільним процесессом, оскільки в цьому зацікавлені не всі політичні сили.

Про це сказав голова партії Слуга народу Дмитро Разумков під час круглого столу на тему «Нова політика в Донбасі. Відродження. Розвиток. Стабільність», повідомляє« Слово і Діло» в четвер, 4 липня.

«Шапкозакидництвом, на відміну від багатьох інших, ми не будемо займатися. Говорити, що проблема може бути вирішена завтра, - це неправда. Потрібно бути відвертим і перед собою, і перед українським суспільством, це важкий процес. Найстрашніше, що не всі в цьому процесі хочуть реального врегулювання», - сказав Разумков.

Він зазначив, що важливим аспектом у питанні повернення Донбасу є інформаційна політика.

«Ключовим видом озброєння в цій війні є інформація, яка вражає чи не сильніше, ніж кулі, снаряди або міни... Вся інформація, яку отримують жителі Донецької області, найчастіше виходить із російських телеканалів. Нам потрібно повернути цих людей ментально, а потім зайнятися економічним розвитком територій. Тому що головне в державі - це наші люди. Території - це важливо, але території без людей, це - лише території», - підкреслив Разумков.

Раніше Зеленський назвав суму, яка потрібна для відновлення Донбасу.

Також нагадаємо, Зеленський назвав кроки для досягнення миру на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: