За порядком під час виборів стежитимуть мобільні групи оперативників

Читать на русском
Під час парламентських виборів за порядком стежитимуть нові мобільні групи, до складу яких увійдуть працівники Департаменту оперативної підтримки.

Під час парламентських виборів за порядком стежитимуть нові мобільні групи, до складу яких увійдуть працівники Департаменту оперативної підтримки.

Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв на нараді 2 липня, повідомляє прес-служба Нацполіціі, пише «Слово і Діло».

20 днів до голосування: який розклад сил на виборах до ВРЗгідно із соціологією, на парламентських виборах мають шанси партії Слуга народу, Опозиційна платформа – За життя, Голос, Європейська солідарність і Батьківщина.

Князєв повідомив, що мобільні групи оперативників працюватимуть в територіальних підрозділах, а їхня головна функція - це комунікація з учасниками виборчого процесу.

Також глава Нацполіції під час обговорення підготовки служб до парламентських виборів наголосив на справній роботі Ситуаційних центрів у регіонах, а саме оперативній та якісній передачі інформації.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що організація безпеки на парламентських виборах відбуватиметься так само, як і на президентських, оскільки вона отримала високу оцінку від міжнародної спільноти.

«Таким же чином у нас пройдуть і позачергові парламентські вибори. Досвід є, відпрацьована організація, керівництво визначено, кожен розуміє свої завдання і яким чином їх виконувати. Під час виборів це перш за все превенція, розслідування справ і доведення всіх справ до логічного завершення», - прокоментував Сергій Яровий.

Нагадаємо, поліція надала охорону Портнову.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: