У Харкові напали на громадську приймальню партії «Опозиційна платформа – За життя»

Читать на русском
Невідомі вчинили напад на громадську приймальню партії Опозиційна платформа – За життя та народного депутата Юрія Бойка.

У Харкові о 3:40 ранку 27 червня невідомі вчинили напад на громадську приймальню партії «Опозиційна платформа – За життя» та народного депутата Юрія Бойка.

Про це пише «Слово і Діло».

«Опозиційний блок»: як виконують обіцянки нардепи зі списку партіїУ першій трійці Опозиційного блоку відразу три чинних нардепи – Євгеній Мураєв, Вадим Новинський та Олександр Вілкул.

«Спочатку група невідомих почала закидати будівлю кульками, наповненими речовиною, схожою на зеленку, які рикошетили, розбиваючись об асфальт. Потім войовничі молодики підбігли до вікон і вхідних скляних дверей і одночасно почали бити залізними прутами. Зробивши свою брудну справу, зникли у невідомому напрямку. Розбиті двері, пошкоджені стіни. Боягузлива і безглузда жорстокість», – заявили в партії.

Харківські опозиціонери за фактом події подали заяву до поліції. В партії зазначають, що жодні провокації та погрози не залякають опозиціонерів.

«І як би не хотіли залякати людей ці найняті «тітушки» та псевдопатріоти, «бажаного ефекту» дані провокаційні дії не справлять. Опозиційна політична сила буде відстоювати мир і припинення військових дій в Донбасі. А люди все бачать і розуміють і дадуть свою оцінку 21 липня», – сказали в партії.

Напередодні, 26 червня, в Харкові відкрилася громадська приймальня «Опозиційної платформи – За життя».

Нагадаємо, в Сумській області напали на екс-мера Конотопа й кандидата в народні депутати Артема Семеніхіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: