Скандальна екс-мер Штепа отримала непрохідний номер у списку ОПЗЖ

Читать на русском
Колишній мер Слов'янська Неля Штепа, яка заявила нещодавно про намір балотуватися до Верховної Ради на позачергових виборах, заявлена ​​від політичної партії Опозиційна платформа - за життя під непрохідним номером.

Колишній мер Слов'янська Неля Штепа, яка заявила нещодавно про намір балотуватися до Верховної Ради на позачергових виборах, заявлена ​​від політичної партії «Опозиційна платформа - за життя» під непрохідним номером.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Центральна виборча комісія України 20 червня зареєструвала список політичної партії «Опозиційна платформа - за життя», де скандальна мер йде під 74 номером.

Як відомо, останні соцопитування дають ОПЗЖ на виборах 11% голосів, тобто до 30 місць в парламенті.

Всього ЦВК зареєструвала 182 кандидатів від партії.

Нагадаємо, колишнього мера Слов'янська затримали 11 липня 2014 року. Неля Штепа звинувачується за кількома статтями Кримінального кодексу. Їй інкримінують посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей, і створення терористичної групи чи організації. Розгляд справи Штепи неодноразово зривався, так як колегії суддів в повному складі брали самовідвід. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти в Слов'янськ під загрозою терористів, в полоні у бойовиків її били, а інтерв'ю для російських ЗМІ зроблені «під дулом автомата».

У січні 2018 року на місцевому телебаченні Штепа заявила, що планує повернутися на посаду міського голови Слов'янська. Пізніше з'явилася інформація, що у Штепи стався інсульт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: