Порошенка у Стрию зустріли шашками

Читать на русском
Під час зустрічі Петра Порошенка з виборцями у Стрию 18-річний хлопець кинув димову шашку, на нього склали адміністративний протокол.

Під час зустрічі Петра Порошенка з виборцями у Стрию 18-річний хлопець кинув димову шашку, на нього склали адміністративний протокол.

Як пише «Слово і Діло», головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє про подію, не називаючи імені політика, але раніше речник Порошенка Святослав Цеголко писав про інцидент.

Неупереджено про обіцянки Порошенка: що встиг виконати і провалити президент за 5 років на посадіОбіцянки Петра Порошенка – це не лише успіх у набутті безвізу та провал із завершенням АТО за лічені дні. Якщо хочеться об’єктивної картини, варто розкласти на обіцянки всю його діяльність за 5 років і перевірити, з чим він впорався, а з чим – ні.

25 червня близько 20:15 у місті Стрий на Майдані Незалежності під час зустрічі кандидата у депутати Верховної ради з виборцями, невідомий застосував димову шашку.

Поліцейські затримали правопорушника на місці.

«Ним виявився 18-річний місцевий мешканець. Його опитали та склали адміністративний протокол за ст.195-6 (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) КУпАП», – повідомляє поліція.

За даними поліцейських, «зустріч кандидата у депутати з виборцями не припинялась».

Також Святослав Цеголко писав, що у Стрию «найняті провокатори кинули димові шашки, намагаючись зірвати зустріч президента Петра Порошенка з громадою».

Нагадаємо, весною у Стрию перед візитом Порошенка «замінували» вокзал, міськраду та центральну площу.

Також «Слово і Діло», писало, що встиг виконати і провалити президент за 5 років на посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: