САП просить 12 років в'язниці для Труханова

Читать на русском
Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить 12 років в'язниці з конфіскацією майна для Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить 12 років в'язниці з конфіскацією майна для Одеського міського голови Геннадія Труханова, якого звинувачують у заволодінні 185 млн гривень коштів місцевого бюджету при купівлі будівлі колишнього заводу «Краян».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Думская».

Навіщо Кернес та Труханов затіяли «партію мерів»?Мери Харкова та Одеси Кернес і Труханов домовилися про створення спільної партії для участі в парламентських виборах.

Як повідомляється, сторона звинувачення просить для Труханова покарання у вигляді ув'язнення строком на 12 років із конфіскацією майна і забороною обіймати посади на 3 роки.

Також прокурори САП вимагають покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна і забороною обіймати посади на 3 роки для Павла Вугельмана і по 10 років ув'язнення для Олексія Спектора, Володимира Родіонова і Василя Шкряба.

Крім того, директору ТОВ Valton Group Ігорю Кривченко прокурори просять 11 років в'язниці, для продавця будівлі заводу «Краян» Петра Загодіренка -10 років, а для оцінювача будівлі Галини Богданової - 7 років позбавлення волі.

За словами сторони захисту адвоката Олександра Лисака, звинувачення є необгрунтованим, а також «у справі допущені помилки», в тому числі під час затримання Труханова.

Як раніше стало відомо, Труханову підготували нове звинувачення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: