Труханову підготували нове обвинувачення

Читать на русском
Справа по Труханову в суді слухається надзвичайно швидко. Прокурори не встигають за такою швидкістю.

САП підготувала нове обвинувачення міському голові Одеси Геннадію Труханову.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив керівник САП Назар Холодницький на засіданні парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції, повідомляє РБК-Україна.

Він зазначив, що справа по Труханову в суді «слухається надзвичайно швидко». За його словами, прокурори не встигають за такою швидкістю, оскільки виникла необхідність про зміну обвинувачення. Холодницький зазначив, що ця справа повинна бути розглянута в антикорупційному суді.

Раніше САП оголосила підозру Труханова в декларуванні недостовірної інформації. Зокрема, НАБУ повідомили, що незадеклароване наступне майно: квартира, два паркомісця, елінг, дача, нежитлова нерухомість, два автомобіля, частки у низці суб'єктів господарювання, відсотки за вкладами у банках. Всього в декларації 2015 року мер Одеси не вніс стан на загальну суму 32, 5 млн грн, у декларації 2016 року - на 18, 81 млн гривень.

Зазначимо,НАБУ в рамках відміни статті про незаконне збагачення закрила кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення Труханова. В бюро нагадали, що одеський міський голова звинувачується у заволодінні 185 млн гривень міського бюджету.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: