Коломойський назвав себе консультантом партії Кернеса-Труханова

Читать на русском
Бізнесмен Ігор Коломойський розповів про створення партії, у якій фігуруватиме велика кількість мерів.

Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що займається консультуванням нового політичного проекту, у якому фігуруватимуть мери багатьох українських міст, зокрема міський голова Харкова Геннадій Кернес та Одеси Геннадій Труханов.

Про це він розповів в інтерв'ю «Українській правді», передає «Слово і Діло».

За його словами, він зустрічався зі співголовою депутатської групи «Партія «Відродження» у ВР Віталієм Хомутинником і бізнесменом Павлом Фуксом.

«У нас є спільні питання. Є комерційні питання, є політичні. Чули, оголосили про те, що новий політичний проект створюється? «Довіряй справах». Це буде всеукраїнський проект. Партія, в якій буде представлена ​​велика кількість мерів. Ви ж розумієте, що після президентських виборів має відбутися перезавантаження тих проектів, які були неуспішні?», - каже бізнесмен.

Він зазначив, що «Відродження» було на президентських виборах, набрало благородно до 1%. Тому вимагає перезавантаження.

Олігарх підкреслив, що проект себе в тому вигляді, як він є, себе вичерпав.

Як змінилися статки українських мерів у 2018 роціУ Анатолія Бондаренка з'явилося два автомобілі, а Олександр Сєнкевич узяв в оренду житловий будинок.

«Потребує об'єднання, більш розширеного розуміння ідеології. Не просто клуб за інтересами. Я завжди говорив, що я - симпатик «Відродження», - сказав Коломойський.

На питання, яку участь він бере в проекті, бізнесмен відповів: «Консультативну, звісно. Я ж не можу займатися політикою».

При цьому Коломойський заявив, що Фукс не йде на вибори, але так як є другом Кернеса, «зацікавлений, тому що там Харків повинен бути представлений досить представницький».

Раніше повідомлялося, що Кернес і Труханов домовилися про створення «партії мерів».   Більше про новий політичний проект і про те, чи потрібна українцям партія мерів - в авторському матеріалі.

Також аналітики порталу з'ясували, як змінилися доходи українських мерів у 2018 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: