ЦВК зареєструвала понад чотири тисячі кандидатів у нардепи

Читать на русском
Реєстрація кандидатів у депутати триватиме до 25 червня включно. До 8 липня партії ще можуть знімати з реєстрації тих чи інших кандидатів.

ЦВК станом на ранок 25 червня зареєструвала в одномандатних виборчих округах на дострокових виборах Верховної Ради 2331 кандидата в депутати і 2335 кандидатів в депутати, включених до виборчих списків 18 політичних партій.

Про це повідомила прес-служба Центрвиборчкому, пише «Слово і Діло».

У ЦВК повідомили, коли оприлюднять весь список кандидатів у нардепиЧетвер, 20 червня, був останнім днем ​​прийому Центрвиборчкомом документів для реєстрації кандидатів на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

«ЦВК зареєструвала 2335 кандидатів у народні депутати України, включених до виборчих списків 18 політичних партій, в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. В одномандатних виборчих округах зареєстрований 2331 кандидат, в тому числі ті, які балотуються в порядку самовисування - 1 тис. 507, висунутих політичними партіями - 824», - сказано в повідомленні.

Крім того, ЦВК зареєструвала 252 офіційних спостерігачі на виборах від іноземних держав і міжнародних організацій.

Реєстрація кандидатів у депутати триватиме до 25 червня включно. До 8 липня партії ще можуть знімати з реєстрації тих чи інших кандидатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: