ЦВК не зареєструвала депутатами Парасюка та Корнацького

Читать на русском
Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох чинних нардепів – Володимира Парасюка та Аркадія Корнацького.

Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох діючих нардепів – Володимира Парасюка й Аркадія Корнацького.

Як пише «Слов і Діло», рішення було ухвалене на засіданні комісії 23 червня, повідомляє громадянська мережа «Опора».

ЦВК відмовила КПУ в реєстрації списку на виборах до РадиЦентральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатів у депутати Верховної Ради, включених до виборчого списку Комуністичної партії України.

Парасюку та Корнацькому відмовили в реєстрації кандидатами в народні депутати для участі в виборах у мажоритарних округах «у зв'язку з невідповідністю поданих документів вимогам законодавства».

Аркадій Корнацький був обраний до Верховної Ради восьмого скликання в одномандатному окрузі №132 у Миколаївській області. Він балотувався як представник «Блоку Петра Порошенка» і став членом президентської фракції в парламенті. 22 травня 2019 року вийшов з фракції БПП.

Володимира Парасюка обрали народним депутатом в окрузі №122 жителі Львівської області.

Нагадаємо, раніше ЦВК відмовила в реєстрації кандидатом у народні депутати колишньому голові Адміністрації президента Андрію Клюєву, а також партії Міхеіла Саакашвілі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: