У Казахстані через вибухи оголосили надзвичайну ситуацію

Читать на русском
Через вибухи на військових складах у місті Арись, Казахстан, оголошена надзвичайна ситуація.
Мешканці на півдні Казахстану втікають від вибухів боєприпасів.Фото - Радіо Азаттик.

Через вибухи на військових складах у місті Арись (Казахстан) оголошена надзвичайна ситуація.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Радіо Азаттик».

Вибухи на складах: до Ічні повернулися не всіВибухи під Ічнею. Не всім евакуйованим вдалося повернутися додому. Більше 90 осіб досі в медустановах.

Повідомляється, жителі покидають місто, переповнені дороги на виїзді з Арисі. Радник акима Туркестанської області Сакен Калкаманов заявив, що треба евакуювати місто.

«На території військової частини відбулися вибухи. О 9.20 надійшло повідомлення, була оголошена надзвичайна ситуація по області. Мобілізовані всі райони, найближчі населені пункти. Зараз за масштабами подій ми бачимо, що нам треба евакуювати місто, в цілому. Тому по всім напрямкам міста будуть рухатися колони, машини будуть підбирати людей і виводити на спеціально організовані табори», - заявив він.

Сьогодні в Казахстані в місті Арись на складі військової частини стався вибух. Причину та інформацію про постраждалих поки не повідомляли.

Нагадаємо, вночі 9 жовтня 2018 року на арсеналі боєприпасів в Ічні (Чернігівська область) сталася пожежа. Зазначимо, Військової прокуратури Чернігівського гарнізону заявили, що у справі про вибухах під Ічней на складі боєприпасів в жовтні 2018 року підозри нікому не оголошувалися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: