Вибухи в Кропивницькому: є травмовані, майже 20 авто згоріли

Читать на русском
Внаслідок пожежі на газовій автозаправці у Кропивницькому було травмовано четверо осіб, з них 2 співробітників ДСНС, пожежа також знищила 8 легкових і 10 вантажних автомобілів.

Внаслідок пожежі на газовій автозаправці у Кропивницькому було травмовано четверо осіб, з них 2 співробітників ДСНС, пожежа також знищила 8 легкових і 10 вантажних автомобілів.

Як пише «Слово і Діло», про це 28 березня повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Річниця місцевих виборів: як виконує обіцянки мер Кропивницького Андрій РайковичМер Кропивницького Райкович відкрив інсультний центр і збирається будувати житло коштом міського бюджету.

Відзначається, що під час гасіння пожежі відбулось 7 вибухів різної потужності, внаслідок чого було знищено 8 легкових автомобілів, 10 вантажних автомобілів, три металевих вагончики загальною площею 16 м.кв.

Рятувальникам вдалося о 20:55 локалізувати пожежу, а о 22:45 – ліквідувати.

«Внаслідок пожежі травмовано 4-х осіб (з них 2 співробітників ДСНС), які наразі перебувають у Кіровоградській обласній лікарні», - повідомили у відомстві.

Пожежникам вдалося врятувати поруч розташовану автогазозаправну станцію, де було близько 20 одиниць автотранспорту, 5 поруч розташованих приватних житлових будинків та трансформаторну підстанцію.

Пожежу гасили 85 чоловік особового складу ДСНС та 19 одиниць техніки.

За попередніми даними, відбулося горіння трьох цистерн з газозаправним обладнанням.

Нагадаємо, вчора очевидці повідомили про декілька вибухів на вулиці Київській в місті Кропивницький.

Пізніше повідомлялося про пожежу. Горіли п'ять вантажних і близько десяти легкових автомобілів, що перебувають на стоянці поблизу, а також дах двоповерхової будівлі, яка знаходиться поруч.

Загалом очевидці нарахували 8 вибухів біля автостоянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: