Саакашвілі відреагував на недопуск своїх кандидатів на вибори до Ради

Читать на русском
Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який очолював раніше Одеську ОДА, прокоментував відмову ЦВК у реєстрації на виборах до Верховної ради кандидатів від створеної ним партії Рух нових сил.

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який очолював раніше Одеську ОДА, прокоментував відмову ЦВК у реєстрації на виборах до Верховної ради кандидатів від створеної ним партії «Рух нових сил».

Як пише «Слово і Діло», за його словами, за даним рішенням стоїть колишній глава держави Петро Порошенко.

«Серйозно? Спочатку нас довго не пропускав банк (НБУ), керівництво якого контролює Порошенко, а зараз нас знімає призначений ним же ЦВК», – написав Саакашвілі у себе в Facebook.

Пізніше він оприлюднив також відео, в якому зазначив, що в його розпорядженні є «найкращі юристи», які вирішуватимуть ситуацію, що склалася.

«Не хочуть тварюки змін, але доведеться їм на це піти … Все одно ми прорвемося, підемо з нашим списком на вибори, і все одно будемо перемагати, бо країні потрібні зміни. Все вийде у нас», – додав лідер РНС.

Раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації в народні депутати кандидатам від партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: