Чи згадаєте ви провалені обіцянки нардепів, які знову хочуть мандат?

Читать на русском
Чи знаєте ви, які обіцянки не виконали нардепи, котрі знову йдуть на парламентські вибори? Спробуйте перевірити себе за допомогою нашого тесту. У ньому – найяскравіші провалені обіцянки депутатів VIII скликання.
Слово і Діло

За місяць до дострокових парламентських виборів-2019 ми вирішили нагадати найбільш яскраві провали в обіцянках тих, хто знову балотується до Верховної ради. Незважаючи на тренд на нові обличчя в політиці, більшість партій, за виключенням «Слуги народу» та «Голосу», мають в своїх списках народних депутатів VIII скликання, що добігає свого кінця. А ті нардепи з багатим політичним досвідом, які не проходять за списками, масово ідуть до Ради мажоритарниками.

Пропонуємо пройти наш тест, в якому ми зібрали найбільш яскраві невиконані обіцянки політиків, як індивідуальні, так і партійні чи фракційні, як мажоритарників так і списочників. Пам’ятаєте, хто з нинішніх нардепів обіцяв запровадити спеціальний податок на олігархів? Знаєте, кому належить обіцянка змусити Росію компенсувати збитки від окупації Криму? Тоді наш тест – для Вас.

Також у нас є цікавий тест про обіцянки Зеленського.

Можете ще спробувати свої сили в тесті про депутатську недоторканність.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: