Я цього не говорив: які обіцянки встиг дати Володимир Зеленський – тест

Читать на русском
Ще до інавгурації Зеленський дав вже 100 обіцянок. Пропонуємо перевірити чи знаєте Ви, що він обіцяв, а чого ні щодо війни та миру, зниження плати за комуналку, президентські кортежі та літаки.
Володимир ЗеленськийСлово і Діло

Інавгурації ще не відбулося, а на рахунку новообраного президента України Володимира Зеленського вже 99 обіцянок. «Слово і Діло» ретельно зафіксувало всі програмі обіцянки кандидата Зеленського, його запевнення з передвиборчої риторики та заяви після виборів. Дещо з обіцяного прозвучало з вуст радників Зеленського, а відтак, не може розцінюватися як повноцінна обіцянка.

Наприклад, «у Зеленського» сказали, що він не буде засідати на Банковій і перенесе Адміністрацію президента в інше місце, можливо, навіть за місто. Але сам Зеленський з цього приводу зазначив, що «хотів би, щоб це було інше приміщення, можливо, якийсь оpen space», але остаточне рішення буде ухвалене після консультацій зі службою охорони та безпеки.

Ми ж пропонуємо протестувати себе на знання обіцянок, які безпосередньо дав сам Зеленський. Тоді стане зрозуміло, що він обіцяв, а що – ні.

Також у нас є тест про передвиборчі обіцянки Зеленського, Порошенка та Тимошенко.

Пропонуємо ще цікавий та пізнавальний тест про депутатську недоторканність.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: