Баканов прибув до США для підготовки візиту Зеленського

Читать на русском
Також голова СБУ підкреслив прихильність нової команди в Києві курсу політичних та економічних реформ, які мають наблизити Україну до найкращих європейських стандартів.

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Служби безпеки України Іван Баканов прибув до Сполучених Штатів Америки для ознайомлення з результатами україно-американського безпечного співробітництва.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

За планом Путіна: чи зможе Зеленський домовитися з олігархамиНамагаючись домовитися з олігархами, президент України Володимир Зеленський повторює досвід російського глави держави Володимира Путіна.

Баканов провів бесіду зі спеціальним помічником президента США із питань Європи Фіоною Гіл, обговоривши практичні кроки стратегічного партнерства між двома країнами.

«Особливу увагу приділено підготовці візиту до Вашингтону Президента України Володимира Зеленського, який незабаром має відбутися на запрошення Президента США Дональда Трампа», - заявили в СБУ.

Повідомляється, що Баканов довів американській стороні ряд стратегічних послань Зеленського.

«Зокрема, під час зустрічі із заступником помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Джорджем Кентом була підтверджена незмінність зовнішньополітичного курсу України, поглиблення євроатлантичної інтеграції нашої держави», - розповіли в СБУ.

Також голова СБУ підкреслив прихильність нової команди в Києві курсу політичних та економічних реформ, які мають наблизити Україну до найкращих європейських стандартів.

Раніше в МВС роз'яснили указ Зеленського про спецсигнали.

Також нагадаємо, Зеленський створив Комісію з питань правової реформи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: