Як виглядатиме новий офіс Зеленського – фото

Читать на русском

Як виглядатиме АП Володимира Зеленського, а віднедавна Офіс глави держави, який переїжджає з Банкової на Європейську площу, показали на фото.

Як виглядатиме АП Володимира Зеленського, а віднедавна Офіс глави держави, який переїжджає з Банкової на Європейську площу, показали на фото.

Вимоги президента архітектори готові втілити в Українському домі, йдеться в сюжеті ТСН, передає «Слово і Діло».

Український дім розташований на історичному місці, тож зовні кардинально нічого переробляти не будуть. До будівлі зроблять чотири заїзди, з підземними паркінгами на 136 місць. Для президентської команди під паркінг переобладнають підвал, а для гостей – зведуть новий.

Сонячних панелей не буде, бо нема куди ставити, підлогу пронизають спеціальними кабелями, які взимку будуть гріти будівлю, а влітку - охолоджуватимуть.

Згідно з концепцією, перший поверх буде відкритим для людей, офіс президента розміститься на 3,4 і 5 поверхах, а президентські апартаменти – на четвертому з видом на Європейську площу.

Чи перекриватимуть Європейську площу для машин, автори проекту ще не знають.

Загалом, на реалізацію намальованого виділили півроку. Вартість робіт обійдеться у понад 300 мільйонів гривень і, як запевняють у команді президента, з бюджету не витратять ні копійки.

Раніше повідомлялося, що Адміністрація президента розглядає можливість переїзду в Український дім.

Також президент України Володимир Зеленський створив Офіс президента, реорганізувавши Адміністрацію президента і скоротивши чисельність її співробітників.

Натомість ідею переїзду з Банкової підтримують не всі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: