Порошенко пообіцяв повернутися на Банкову за рік

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко вийшов до людей, які прийшли з акцією під АП, і пообіцяв повернутися на Банкову через рік.

Президент України Петро Порошенко вийшов до людей, які прийшли з акцією під АП, і пообіцяв повернутися на Банкову через рік.

Про це повідомляє «Слово і Діло» у понеділок, 22 квітня.

«Ми об'єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги. Уже в найближчому майбутньому спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів. І разом ми врятуємо і захистимо», - зазначив Порошенко.

Після цього прихильники Порошенко почали скандувати: «Через рік». Президент відповів: «Добре, друзі. Через рік, так через рік».

«Єдине, чого я не можу допустити - це відчай. Єдине, чого ми не можемо допустити - це відчаю. Єдине, чого ми не можемо допустити - невіри у власні сили і невіру в Україні. Я оптиміст, тому що не можна бути налаштованим на перемогу і не вірити в перемогу. І наша сьогоднішня зустріч є найкращою демонстрацією, що ми не розгублені. Ми знаємо, що нам робити. Ми знаємо, що ми єдині. Ми знаємо, що наші головні перемоги ще попереду, тому що нам із вами треба захищати Україну. І якщо ми її не захистимо, її ніхто не захистить. Нас мільйони, і нас буде ще більше. Ми не будемо більше допускати помилок. Ми будемо рішучі і об'єднані. Ми зупинимо російську агресію, ми звільнимо українську землю, ми збільшимо добробут українських громадян і подолаємо бідність. Ми, головне, забезпечимо вступ України до НАТО і в ЄС», - заявив Порошенко.

Відзначимо, що до Петра Порошенка під Адміністрацію президента прийшли сотні людей на акцію «Дякую, Петре», щоб подякувати за 5 років каденції. Він вийшов до народу, а потім привітав усіх із балкону разом дружиною Мариною.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Порошенко очолить партійний список на виборах до ВР.

Також відзначимо, Порошенко отримав 54,44% голосів виборців за кордоном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: