Начальник УДО прокоментував ідею Зеленського щодо перенесення АП із Банкової

Читать на русском
Начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей заявляє про готовність до переїзду адміністрації президента в інше приміщення з вулиці Банкової в центрі Києва.

Начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей заявляє про готовність до переїзду адміністрації президента в інше приміщення з вулиці Банкової в центрі Києва, але зазначає при цьому, що такий переїзд буде для забезпечення безпеки глави держави не кращим варіантом.

Про це заявив Гелетей в інтерв'ю, опублікованому на сайті «Громадського» у вівторок, 23 квітня, пише «Слово і Діло».

Розбираємо програму Зеленського: яким обіцянкам не судилося здійснитисяЧому обіцяна Зеленським НАТОвська зарплата – це фейк, чи можливо запустити в Україні ринок землі та впровадити народовладдя, ми обговорили з експертами.

«Звичайно, будь-яке рішення, яке ухвалить президент, УДО буде виконувати, і буде йому забезпечувати безпеку незалежно від того, де це буде. В урядовому кварталі все ж він буде більш захищений, ніж в будь-якому іншому новому місці», - зазначив начальник УДО.

За словами Гелетея, якщо це нова будівля і за межами міста - виникатиме маса питань саме щодо безпеки. У той же час, він підкреслив, що охорона глави держави в іншому місці не буде проблемою для Управління держохорони.

«Хочеться комусь чи не хочеться - як тільки президент держави вступає на посаду, Управління державної охорони його бере під державну охорону в місцях постійного і тимчасового перебування», - додав Гелетей.

Раніше новообраний президент Володимир Зеленський назвав себе результатом помилок Порошенка.

Також нагадаємо, Порошенко пообіцяв повернутися на Банкову через рік і не йти з політики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: