Зеленський переїде з АП до Українського дому на Хрещатику

Читать на русском
Зеленський планує поміняти будівлю Адміністрації президента на Банковій на офіс глави держави і протягом року перемістити його в будівлю Українського дому.
Фото - УНІАН.

Президент України Володимир Зеленський планує поміняти будівлю Адміністрації президента на Банковій на офіс глави держави і протягом року перемістити його в будівлю Українського дому.

Як пише «Слов і Діло», відео презентації опубліковано в Facebook «Команди Зеленського».

Голова АП Андрій Богдан заявив, що реформування Адміністрації президента передбачається як матеріальне, так і ментальне.

Зокрема, перетворення АП в сучасний, європейський офіс президента.

Назва Адміністрація зміниться на «офіс президента», по-друге, він не буде більше «паралельним Кабміном», а стане місцем, де буде аналіз політики та того, що відбувається в країні і можна буде вирішувати всі існуючі проблеми.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв вести прозорі стосунки з підприємцямиСказано 2 травня 2019 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зеленському показали схему нового офісу, який буде розташований в Українському домі.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявляв про пропозицію перенести Адміністрацію президента «де немає пробок», зокрема за межі столиці.

Заступник глави Адміністрації президента Юрій Костюк заявив, що переїзд команди Володимира Зеленського з Банкової досі планується оскільки їм там важко.

Колишній заступник глави АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової у столиці коштуватиме десятки мільйонів доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: