Поліція має три версії вбивства журналіста Комарова

Читать на русском
Правоохоронці відпрацьовують три основні робочі версії вбивства черкаського журналіста Вадима Комарова.

Правоохоронці відпрацьовують три основні робочі версії вбивства черкаського журналіста Вадима Комарова.

Як пише «Слово і Діло», про це у Facebook повідомив начальник сектору комунікацій поліції Черкащини Дмитро Грищенко.

«Справа розслідується як умисне вбивство. У слідства є три основні робочі версії – це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів», - відзначив Грищенко.

За його словами, наразі особа нападника не встановлена. Справою займається група слідчих слідчого управління поліції Черкаської області.

Правоохоронець також повідомив, що за цей час провели ряд оглядів місця події, де вилучено речі потерпілого та інші предмети які можуть мати доказове значення у кримінальному провадженні.

Грищенко додав, що слідство вилучило частину відео до матеріалів провадження. Водночас, правоохоронці не можуть надати всію інформацію перебігу слідства.

Журналіст помер в ніч на 20 червня, не виходячи з коми. У лікарні він провів 46 днів після нападу.

Нагадаємо, 4 травня голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко повідомив про жорстоке побиття відомого місцевого журналіста Вадима Комарова. Після нападу Комаров перебував у реанімації «у надзвичайно важкому стані». Його прооперували, після чого Комаров впав у кому.

За фактом нападу на Комарова поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК (Умисне тяжке тілесне ушкодження), однак згодом перекваліфікувала його на ст.115 КК (Замах на умисне вбивство).

«Слово і Діло» писало, що чернігівський журналіст стверджує, що йому погрожують через висвітлення передвиборчої кампанії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: