У Кривому Розі побили поліцейських – ДБР

Читать на русском
Слідчі ДБР зареєстрували кримінальне провадження за фактом приховування умисного заподіяння тілесних ушкоджень працівникам поліції під час несення ними служби.

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за фактом приховування умисного заподіяння тілесних ушкоджень працівникам поліції під час несення ними служби.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні ДБР.

ДБР викликало на допит журналістів «Наші гроші»Державне бюро розслідувань викликало журналістів Наші гроші на допит у рамках кримінального провадження щодо розкрадання в Укроборонромі.

Зазначається, що справа відкрита за приховування тяжкого злочину службовими особами Криворізького відділу поліції ГУ НП у Дніпропетровській області (ч.1 ст. 396 Кримінального кодексу України) після публікацій у ЗМІ.

«Так, ЗМІ поширили інформацію про те, що 16 березня в одному з розважальних закладів Кривого Рогу група осіб здійснила напад на озброєних працівників поліції охорони під час виконання службових обов`язків. Вказані події також зафіксовані на камерах відеоспостереження», - йдеться у повідомленні.

У ДБР додали, що у публікаціях вказувалося, що керівництвом поліції Кривого Рогу не було ініційоване розслідування цієї ситуації, а вказані події кваліфікувались як дрібне хуліганство.

Повідомляється, що слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань в ході досудового розслідування дадуть оцінку діям керівництва поліції Кривого Рогу.

Нагадаємо, підрозділи МВС з 21 березня переходять на посилений режим несення служби.

Загалом до забезпечення безпеки виборчого процесу буде залучено понад 134 тисячі правоохоронців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: