ЗМІ з'ясували нові подробиці загибелі Тимчука

Читать на русском
Нагородний пістолет Тимчука, з якого, за твердженням поліції, він міг в себе вистрілити, є не бойовим, а травматичним і призначеним для стрільби гумовими кулями.

З'ясовуються нові подробиці загибелі народного депутата Дмитра Тимчука.

Зокрема, виявилося, що Тимчук не прийшов на сьгоднішнє засідання Верховної Ради. Хоча, його картка спрацювала на реєстрації. Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на 24 канал.

Нагородний пістолет Тимчука, з якого, за твердженням поліції, він міг в себе вистрілити, є не бойовим, а травматичним і призначеним для стрільби гумовими кулями. Відтак, можна припустити, що постріл міг бути зроблений із іншої зброї. Й іншою людиною. Поліція вже порушила справу за статтею «умисне вбивство».

Зараз поліцейські проводять огляд квартири депутата. Над парадним є камери спостереження, можливо, відео із них зможе пояснити, що ж насправді сталося.

Раніше в поліції назвали версії загибелі Тимчука.

Також нагадаємо, в середу стало відомо про загибель Дмитра Тимчука. Його колега по фракції Антон Геращенко повідомив, що за попередніми даними, Тимчук випадково застрелився при чищенні нагородної зброї у власному будинку. Про те, що сталося повідомила дружина Тимчука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: