ЦВК відновила роботу

Читать на русском
Центральна виборча комісія відновила роботу після повідомлення про замінування в останній день реєстрації кандидатів у депутати на позачергових виборах Верховної ради України.

Центральна виборча комісія відновила роботу після повідомлення про замінування в останній день реєстрації кандидатів у депутати на позачергових виборах Верховної ради України.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба комісії.

У зв’язку з необхідністю перевірки зазначеного повідомлення доступ до приміщень ЦВК було тимчасово припинено. Відповідна служба Управління державної охорони провела перевірку приміщень адмінбудівлі на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів, а вибухо-технічна служба МВС України - прилеглої території.

«У результаті обстеження адмінбудівлі та прилеглої до неї території вибухонебезпечних предметів не виявлено. Відтак, повідомлення про «замінування» не підтвердилося. З 13:30 20 червня Центральна виборча комісія працює у штатному режимі», - сказано у повідомленні ЦВК.

Нагадаємо, в прес-службі ЦВК раніше підкреслювали, що станом на 14:15 правоохоронці продовжували шукати вибухівку, і в будівлі знаходилися вибухотехніки.

Правоохоронці отримали повідомлення про мінування будівлі, у якій працює Центральна виборча комісія. У поліції розповіли, що повідомлення про замінування ЦВК надійшло близько 11:00.

Зазначалося, що з будівлі евакуйовано близько 250 осіб.

Так, у четвер, 20 червня, останній день, коли Центральна виборча комісія (ЦВК) приймає документи для реєстрації кандидатів на вибори в Раду. Однак, до 8 липня партії зможуть звертатися до ЦВК з проханням скасувати реєстрацію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: