У Торецьку просять людей набирати воду ощадливо

Читать на русском
Влада міста Торецьк в Донецькій області через пошкодження водопроводу просить жителів набирати не більш як 40 літрів води.

Влада міста Торецьк в Донецькій області через пошкодження водопроводу просить жителів набирати не більш як 40 літрів води.

Як пише «Слово і Діло», про це напередодні повідомила військово-цивільна адміністрація Торецька.

Водопостачання в селі Червоне відремонтували без допомоги ДобкінаДмитро Добкін не виконав передвиборчу обіцянку допомогти із завершенням ремонту водопостачання в селі Червоне.

«У зв'язку з пошкодженням водопроводу в зоні активних бойових дій, в місто щодня надходить понад 17 тисяч кубічних метрів води. У спекотний період цієї кількості недостатньо для забезпечення централізованим водопостачанням всіх районів, в зв'язку з чим організовано підвіз технічної води відповідно до графіка», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «з метою дотримання порядку і економного розподілу» просять здійснювати набір води в ємності не більше 40 літрів в одні руки.

На своєму сайті адміністрація розмістила графік підвозу води по годинах.

Раніше повідомлялося, що в Донецькій області люди перекрили трасу через відсутність води.

Жителі одного з районів Костянтинівки перекрили дорогу на Бахмут через відсутність водопостачання.

Нагадаємо, містам і селам Донбасу продовжують відключати воду. В кінці травня без води залишилися шість населених пунктів, зокрема Бахмут і Соледар.

Раніше Гройсман доручив забезпечити Донбас питною водою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: