ДФС знову працює. Водопостачання населених пунктів відновлюють

Читать на русском
На ранок 23 квітня водопостачання Авдіївки та інших населених пунктів на підконтрольній території відновлено в повному обсязі.

Станом на ранок 23 квітня, після запуску Донецької фільтрувальної станції, водопостачання Авдіївки та інших населених пунктів на підконтрольній території відновлено в повному обсязі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє РБК Україна.

Повідомляється, що заповнення систем Донецької фільтрувальної станції та резервуарів відновилося напередодні вдень.

Також за даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, станом на 5:00 23 квітня водопостачання Авдіївки, селищ Ластівчине і Орлівка Ясинуватського району було відновлено в повному обсязі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ встановить пункт спостереження біля Донецької фільтрувальної станції для щоденного моніторингу ситуації в районі важливого об'єкта цивільної інфраструктури.

17 квітня проросійські бойовики обстріляли автобус з співробітниками Донецької фільтрувальної станції, в результаті чого постраждали п'ятеро працівників.

Після цього інциденту ДФС призупинила водопостачання сотень тисяч людей по обидві сторони лінії розмежування на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: