Частина Луганської області залишилася без водопостачання

Читать на русском
Жителі частини Лисичанська та низки навколишніх містечок залишилися без водопостачання через відключення Лисичанськводоканалу від електроенергії.

Жителі частини Лисичанська та низки навколишніх містечок залишилися без водопостачання через відключення «Лисичанськводоканалу» від електроенергії.

Про це повідомив прес-секретар ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» Євген Насєдкін, пише «Слово і Діло» в середу, 31 жовтня.

Скільки українці заборгували за комунальні послугиБорги населення за комунальні послуги зросли на 45 відсотків. Хоча в середньому українці розрахувалися перед комунальниками на 92,6 відсотка.

За його словами, заплановано відключити майже 20 об'єктів.

«Наразі більшість об'єктів, які ми планували відключити, вже відключені. Загалом, більшість із них уже відключені», – зазначив Насєдкін.

Він зазначив, що відключені, зокрема, станції, що забезпечують подачу води.

Цю інформацію підтвердили в «Луганськводоканалі». На підприємстві відзначили, що ЛЕО 31 жовтня відключило частину об'єктів «Лисичанськводоканалу», в тому числі насосну станцію ГТВ. Проблема торкнулася жителів Лисичанська, Новодружеська, Привілля та села Борівське. Це може вплинути й на теплопостачання житлових будинків у цих містах.

Як повідомлялося раніше, бойовики пошкодили водопровід на Донбасі.

Також нагадаємо, що на початку вересня водопостачання було знову припинене в Авдіївці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: