Кучма назвав умову скасування блокади Донбасу

Читать на русском
Рада національної безпеки і оборони може переглянути торгові обмеження щодо «ЛДНР» тільки після повернення українських активів в українське правове поле.

Рада національної безпеки і оборони може переглянути торгові обмеження щодо «ЛДНР» тільки після повернення українських активів в українське правове поле.

Скасування блокади ОРДЛО: що засвідчила ініціатива КучмиПредставник України в ТКГ в Мінську Леонід Кучма запропонував зняти блокаду з ОРДЛО. Про можливе відновлення торгівлі з ОРДЛО поговорили з експертами.

Таку заяву другого президента України, представника країни в ТКГ Леоніда Кучми оприлюднила в Facebook його прес-секретар Дарка Оліфер у середу, 19 червня, передає «Слово і Діло».

«Вся наша робота має бути дорогою із двостороннім рухом, всі процеси мають відбуватися виключно на основі взаємності. Тільки після повернення українських активів в українському правовому полі може йти мова про перегляд рішення РНБО щодо запровадження торгових обмежень по відношенню до ОРДЛО», - навела вона слова Кучми.

«Для істотного прогресу в роботі ТКГ потрібна політична воля лідерів країн Нормандської четвірки. Така зустріч могла б дати суттєвий імпульс для прогресу за всіма напрямами реалізації Мінських угод», - додала Оліфер.

Раніше Кучма назвав причини гальмування процесу обміну заручниками.

Також нагадаємо, він пояснив позицію щодо заборони вогню у відповідь на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: