Президент не відмовився від ідеї переїзду в новий офіс - Богдан

Читать на русском
Глава адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський не відмовився від ідеї переїзду з вулиці Банкової в новий офіс.

Глава адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський не відмовився від ідеї переїзду з вулиці Банкової в новий офіс.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ефірі програми «Підсумки» на телеканалі «Україна».

Порошенко пообіцяв повернутися на Банкову за рікПрезидент України Петро Порошенко вийшов до людей, які прийшли з акцією під АП, і пообіцяв повернутися на Банкову через рік.

«Ми плануємо створити з Адміністрації президента організацію, де будуть знаходитися вчені, дослідники, талановиті люди, реформатори. Ми тримаємо напрямок на офіс європейського типу. Тому ми плануємо переїзд в інше приміщення. Це буде «опенспейс», зі скляними стінами, куди може спокійно прийти будь-який громадянин України», - сказав він.

На питання, що буде зі старою спорудою, він відповів, що розглядається кілька варіантів.

«Можна, звичайно, продати стару будівлю АП. А гроші повернути в бюджет. Але ми розглядаємо і варіант створити в будинку на Банковій музей української державності. Адже такого музею в Україні немає», - підкреслив Богдан.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявляв про пропозицію перенести Адміністрацію президента «де немає пробок», зокрема за межі столиці.

Заступник глави Адміністрації президента Юрій Костюк заявив, що переїзд команди Володимира Зеленського з Банкової досі планується оскільки їм там важко.

Колишній заступник глави АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової у столиці коштуватиме десятки мільйонів доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: