«Межигір'ю» не знайшли управителя: що буде з резиденцією

Читать на русском
Нацагенство з розшуку та менеджменту активами (АРМА) продовжило термін подання документів на конкурсний відбір управителя активами резиденції Межигір’я.
Ілюстративне фото.

Нацагенство з розшуку та менеджменту активами (АРМА) продовжило термін подання документів на конкурсний відбір управителя активами резиденції «Межигір’я».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба АРМА.

Суд заборонив Януковичу користуватися роялем та сантехнікою з Межигір'яПечерський суд арештував предмети розкоші колишнього президента, серед яких - унітази Villeroy&Boch, рояль Roland та портрет Люба Полежай.

Зазначається, що переможець у конкурсі на управителя «Межигір'я», що у с. Нові Петрівці, Вишгородського району, матиме право на винагороду та відшкодування витрат, яких він зазнає у зв’язку з управлінням активами.

Компенсація витрат буде відраховуватися безпосередньо з доходів від використання прийнятих в управління активів. При цьому управитель не матиме права відчужувати власність, якою керуватиме. Прийом документів на конкурс управителся триватиме до 20 грудня 2018 року включно.

Нагадаємо, у липні 2018 року Печерський районний суд Києва передав в управління Нацагентству з розшуку активів арештовану резиденцію «Межигір’я», де проживав екс-президент Віктор Янукович.

Додамо, що Генпрокуратура з 2014 року розслідує ймовірне заволодіння держмайном - комплексом будівель будинку відпочинку «Межигір’я». У рамках кримінального провадження підозра повідомлена, зокрема, екс-президенту Віктору Януковичу.

Раніше повідомлялось, що ГПУ передала до суду справу про заволодіння об'єктами «Пуща-Водиця» і «Межигір'я».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: