Побиття журналіста в Харкові: опізнали другого нападника

Читать на русском
Владислав М'який - відомий активіст Нацкорпусу і Нацдружин. На нещодавніх президентських виборах він був спостерігачем на одному з харківських виборчих дільниць від Нацдружин.

Через тиждень після конфлікту в ТЦ «Барабашево» в Харкові, де побили оператора місцевої телепрограми «Вести» Вадима Макарюка, журналісти впізнали ще одного представника Нацкорпусу, який брав участь у нападі.

Про це в п'ятницю, 14 червня, пише журналістка Ольга Калениченко в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Ще один зі списку тих, хто наздоганяв Вадима. Він разом із Козлюком та ще одним Сергієм (з попереднього посту) під крики невідомого «Стій рудий, догоняй с..ку» біжать за оператором. А вже на іншому відео, яке є у слідства він й ще декілька його друзів наздоганяють... Нацкорпус. Вірний друг Костянтин Немічев (лідер харківської організації Національної корпусу - ред.). Хто ж це? А ніхто інший як ще один кандидат у депутати! Владислав М'який», - пише журналістка.

Вона також повідомила, що у поліції є відео безпосереднього побиття оператора.

Відзначимо, що Владислав М'який - відомий активіст Нацкорпусу і Нацдружин. На нещодавніх президентських виборах він був спостерігачем на одному з харківських виборчих дільниць від Нацдружин. А в фінансовому звіті Національного корпусу за минулий рік він є одним зі спонсорів партії.

Як повідомлялося, напередодні суд за підозрою в нападі на Макарюка відправив під домашній арешт іншого активіста Нацкорпусу Сергія Козлюка.

Нагадаємо, 7 червня під час конфлікту на території ТЦ «Барабашово» напали на 36-річного оператора місцевого телеканалу. Лікарі діагностували у потерпілого геморагічний інсульт, що стався в результаті крововиливу в мозок після побиття. Він й досі знаходиться в лікарні у важкому стані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: