Конфлікт «Нацкорпусу» з ветеранами АТО у Харкові

Читать на русском
На території торговельного центру Барабашово стався силовий конфлікт між представниками Національного корпусу і підприємцем, ветераном АТО.

На території торговельного центру «Барабашово» стався силовий конфлікт між представниками «Національного корпусу» і підприємцем, ветераном АТО, який на законних підставах орендував магазин і вів торговельну діяльність.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба торговельного центру у соцмережі Facebook.

«Нацкорпус» і ветерани вийшли на мітинг під АППід Адміністрацією президента у вівторок, 4 червня, представники Нацкорпуса і ветеранських організацій проводять акцію з вимогою надати українське громадянство іноземним добровольцям.

«Конфлікт стався вдень, група бійців «Національного корпусу» захопила магазин, який орендував підприємець, ветеран АТО. Речі були просто виставлені, коли орендар прийшов і його не пустили, він звернувся до ветеранських організацій, побратимів по допомогу, адміністрація ринку викликала поліцію», - зазначає прес-служба торговельного центру.

Як стверджують у торговельному комплексі, представники «Нацкорпуса» не реагували на документи орендодавця і блокували вхід. Пізніше, після прибуття чергової групи «Нацкорпуса», представники радикалів почали провокувати силовий конфлікт із ветеранами АТО із застосуванням арматур, тупих і колючих предметів.

«Це відбувалося за присутності знімальної групи харківських «Вістей Тріолан», але бійці «Нацкорпуса» напали на неї, залили газом очі оператору і журналісту, побили їх. У оператора, ймовірно, перелом носа, зараз вони в 4-й лікарні швидкої допомоги, адміністрація ринку надає допомогу постраждалим», - зазначає прес-служба торговельного центру.

У торговельному центрі повідомили, що адміністрація «Барабашово» готує заяви до поліції за фактом провокацій, нападу на торгові об'єкти, підприємців і журналістів з боку «радикалів із «Нацкорпуса».

Нагадаємо, Кернес не змінив дорожньо-транспортну схему на «Барабашово», хоча обіцяв.

Раніше в Харкові заявили про «замінування» 19 торгових центрів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: